Інтернет-магазин вантажопідйомного обладнання - ATKLIFT Контакты:
Адрес: ул. Промышленная, 5 23310 Гнивань, Тывровский район, Винницкая область, Украина,
Телефон:+380(67)5164396, Телефон:+380(50)4542029, Электронная почта: office@atklift.com

Де придбати стропа текстильні

25/04/2022
Де придбати стропа текстильні

Переміщення вантажів питання, яке потребує практичного вирішення, причому абсолютно не важливо, заплановані масштабні вантажно-розвантажувальні роботи або планова перестановка обладнання на складі. Спеціально навчений персонал гарантовано проведе роботи злагоджено та швидко. Але без використання відповідного вантажопідйомного обладнання подібні завдання вирішити практично неможливо. Текстильні стропи вважаються одним із найбільш підходящих варіантів, що дозволяє виконувати складні такелажні, вантажні роботи просто, легко, безпечно. Купити вантажопідйомне обладнання можна на сайті, де представлений широкий асортимент вантажопідйомних виробів за вигідною ціною.

Конструктивні особливості вантажопідіймального обладнання

Купити текстильні стропа можна одного з наступних видів:

  • петльові;
  • кільцеві;
  • одногілкові;
  • двогілкові;
  • тригілкові;
  • чотиригілкові.

Скориставшись пропозиціями компанії AKT LIFT, кожен покупець може бути впевнений, що всі вироби виготовлені відповідно до норм і стандартів, пройшли всі необхідні технічні випробування на спеціальних гідравлічних стендах.

Маркування строп

Залежно від того, які заплановані роботи, а також з урахуванням особливостей вантажу, рекомендуємо купити строп з певними технічними характеристиками і параметрами. Вся необхідна інформація вказана на бирці:

  • вид стропів;
  • технічні характеристики (ширина, довжина, діаметр);
  • показник вантажопідйомності;
  • виробник;
  • виробничий номер виробу.

Усі вироби класифікуються за кольором, який визначає максимально допустимий показник вантажопідйомності. Але в певних випадках використання кольорової стрічки неприпустимо у зв'язку зі специфікою вантажу, на якому можуть залишитись кольорові сліди. У таких випадках рекомендовано використання стандартних білих стрічок із необхідними показниками.

Переваги використання текстильних стропів

У порівнянні з важкими і грубими металевими ланцюгами і тросами, м'які тканинні стрічки мають великий перелік переваг. Зокрема, застосування ременів із тканини забезпечує збереження вантажу, що особливо важливо у випадку з дерев'яними, пластиковими, скляними, забарвленими предметами. Ремені відрізняються високою еластичністю, м'яко охоплюючи вантаж, амортизуючи при ривках. Купити строп текстильні віддають перевагу ще й тому, що подібне обладнання забезпечує високий рівень безпеки для операторів. Легка вага дозволяє не залучати до робіт більше одного працівника, оскільки одній людині цілком під силу впорається із закріпленням, встановленням стрічок. Компактні ремені легко транспортувати, зручно зберігати.

Де купити текстильні стрічки в Україні

На сайті компанії AKT LIFT представлений великий вибір м'яких та безпечних транспортувальних ременів. Каталог з фото та описами товару дозволить дізнатися про всю необхідну для вибору інформацію. Тут ви можете купити стропа для вантажних робіт з маркуванням СТП, СТК, 1СТ, 2СТ, 3СТ, 4СТ з гарантією виробника на весь асортимент обладнання. Замовити стропи ви можете за вигідною ціною оптом та в роздріб з доставкою по всій території України. Досвідчені консультанти дадуть відповідь на всі питання, що цікавлять, допоможуть зробити вибір. За необхідності менеджери проведуть розрахунок параметрів ременів, необхідні виконання певного спектра робіт.